Kommunen har en app för maten i skolan

Så här serverar vi matsedlar i mobilen Du kan enkelt se vilken mat som serveras på förskolan, skolan eller seniorrestaurangen. Genom att ladda ner en så kallad webb-app kan du se måltiderna
direkt i mobilen. Appen visar vilken mat som serveras i veckan och du kan enkelt bläddra mellan
veckor och dagar genom att dra eller klicka med fingret på skärmen.
Vi samarbetar med affärssystemet Mashie och appen heter därför Mashie Meny.
Gör så här för att ladda ner webb-appen
1. Surfa in på adressen: mpi.mashie.com/app
2. Sök fram den meny du är intresserad av
3. Spara den som favorit i appen
4. Spara appen som Bokmärke eller Genväg på hemskärmen
5. Gå gärna in och ”Gilla” de maträtter du tycker allra bäst om
Prenumerera på matsedeln i din kalender
När du har valt en matsedel i appen, går det att prenumerera på den som en sk.
iCalendar, vilket innebär att du får matsedeln direkt in i din kalender, t.ex. Outlook.
Välj iCalendar i funktionsmenyn i appen.