Treornas kulturvecka

Under hela vecka 43 kommer som vanligt våra treor att jobba med kulturskolans lärare Maria och Lisa. Målet i år är att sätta upp musikalen Westside Story. Föräldrar som har barn i åk 3 kommer att få en inbjudan till föreställningen som ges efter höstlovet. På fredag ska treorna spela upp för övriga elever på skolan.

Höstens tema

Vecka 45 drar vi igång med terminens gemensamma tema. I år är det ”Idrott och hälsa”.  Alla våra verksamheter är med i temaarbetet men arbetar på lite olika sätt beroende på ålder och verksamhet. Vi kommer att hålla på till och med vecka 49.

Var beredda på att det kan komma hem uppgifter om temat under denna period.

Höstlov vecka 44

Hela vecka 44 är det höstlov och skolverksamheten är stängd. På måndagen den 30/10 är även fritids stängt på grund av studiedag för hela kommunens fritidspersonal.

Fritids har öppet som vanligt resten av veckan.

Kulturskolan kommer till vårt fritids!

Den 13:e september startar ett samarbete mellan Kulturskolan och vårt fritids. Det kommer att bli tre grupper som får prova på att spela instrument varje onsdag. I varje grupp kommer tio barn att få plats.

Dessutom kommer det att bli två teatergrupper varje onsdag där 15 barn får plats i vardera grupp.

Alla barn, även de som inte har fritidsplats,  kommer att få anmäla intresse för instrument- eller teatergrupp. Men vi vill bara ha med barn som har ett intresse av musik eller teater i grupperna. Inget stök kommer att accepteras.

Aktiviteterna är naturligtvis kostnadsfria  eftersom det sker under fritidstid.